mascați poliție
foto arhivă

Pastor trimis în judecată pentru că și-a violat fiicele și le-a supus la chinuri. Bărbatul, originar din Dolhești, este în stare de arest preventiv.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a făcut public cazul unui pastor trimis în judecată pentru că și-a violat fiicele și le-a agresat verbal și fizic.

Procurorii spun că că profesia bărbatului presupune existența unui standard ridicat al conduitei morale. Cu toate acestea, pastorul și-ar fi supus fiicele unor chinuri greu de imaginat.

Conform procurorilor, în perioada 2014 – iulie 2020, bărbatul a agresat fizic și verbal, în mod repetat, cinci dintre copiii săi minori (patru fete și un băiat). El îi bătea cu diferite obiecte, îi supunea la pedepse şi activităţi grele de gospodărie, uneori şi pe timp de noapte sau pe ploaie și le aplica corecţii prin privare de hrană. După cerectări, anchetatorii au stabilit că a fost pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică a celor cinci minori.

Mai mult, prin constrângere și teroare, bărbatul și-a violat una dintre fiicele minore și le-a forțat pe celelalte fete la acte de natură sexuală.

Acest pastor trimis în judecată este învinuit de: viol, de agresiune sexuală, toate în formă continuată dar și de rele tratamente aplicate minorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.