test COVID 19, sursă foto Europa FM
sursă foto Europa FM

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 447 pacienți, și anume 136 pacienți Covid-19 și 311 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 13 pacienți, din care 3 pacienți sunt ventilați.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 58 de pacienți Covid- 19 și 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 13 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 15 de persoane.

Duminică dimineață,  conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel: în autoizolare la domiciliu se aflau 3813 de persoane și alte șapte în carantină instituționalizată. Până la acest moment, 28532 de persoane au ieșit din autoizolare și alte 3109  din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3369 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

In cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au desfășurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 3417 de persoane și 26 de societăți comerciale, fiind aplicată o sancțiune contravențională in valoare de 1000 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid -19.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here