A dat foc la casă după ce s-a certat cu soacra. Este isprava unui bărbat din Siminicea. Acesta era beat criță atunci când a pus focul intenționat.

Poliția orașului Salcea a fost sesizată joi seară prin SNUAU 112 de către o localnică din comuna Siminicea cu privire la faptul că în imobilul vecinului său a izbucnit un incendiu.

Toată ziua bărbatul a consumat băuturi alcoolice la diferite unități comerciale de pe raza localității de domiciliu, iar în jurul orelor 21.00 a ajuns acasă. Aici, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice și a unui conflict preexistent cu soacra sa, el a luat un bidon din plastic care conținea lichid inflamabil (amestec benzină-motorină) cu care a stropit în interiorul locuinței și apoi a dat foc.

Ulterior, bărbatul a părăsit incinta, abandonând recipientul în curtea casei.

Pentru stingerea incendiului s-a deplasat echipa de pompieri ISU Suceava, incendiul fiind stins.

Din conținutul procesului verbal de intervenție întocmit de Detașamentul de Pompieri Suceava reiese că focul a fost pus intenționat, focarul fiind localizat în camera unde dormea bărbatul.

În urma incendiului au fost afectate bunurile din ambele încăperi ale imobilului și nu au existat victime.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”. Ulterior, piromanul a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here