Un bărbat a vrut să se sinucidă în parcul central din Rădăuți, după ce a pierdut la jocuri de noroc și s-a despărțit de iubită. Polițiștii au fost chemați să intervină la fața locului chiar de către cel care voia să își ia viața.

Sâmbătă, la ora 19:27, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat că acesta dorește să se spânzure.

Pentru identificarea persoanei în cauză au fost dirijate către locul indicat mai multe echipaje de poliție.

De asemenea, alți 3 agenți din cadrul Secției Poliție Rurală Bălcăuți, care se aflau în timpul liber la sediul Poliției municipiului Rădăuți, luând la cunoștință despre eveniment, s-au deplasat și ei pentru identificarea persoanei în cauză.

În parcul central, situat pe strada Piața Unirii din Rădăuți, a fost observat de polițiști un tânăr care se afla în genunchi, cu un șiret de pantofi la gât.

Cei trei agenți i-au dat jos șiretul  de la gât și au așezat persoana în cauză pe o bancă, aceasta fiind în stare de conștiență.

Din discuțiile purtate cu bărbatul respectiv, a reieșit că, în cursul zilei de sâmbătă, acesta pierdut suma 500 euro la sălile cu jocuri de noroc, iar în urmă cu aproximativ trei zile s-a despărțit de iubita lui.

Tânărul a povestit polițiștilor și că nu este în relații bune cu părinții lui, toate aceste aspecte contribuind la starea psihică a acestuia.

Sâmbătă, în jurul orei 19.25, aflându-se în parcul central din Rădăuți, el a decis să își pună capăt zilelor prin spânzurare.

Acesta a fost în final internat la Psihiatrie, fiind diagnosticat la spital cu tulburări de comportament.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.