Bărbat găsit mort în casă după ce vecinii nu l-au mai văzut zile întregi și au sunat la 112. Oamenii au cerut ajutor, reclamând faptul că vecinul lor nu a fost văzut de trei zile și nici nu mai răspunde la telefon.

La primele ore ale zilei de duminică, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112 de către un localnic din comuna Șaru Dornei, sat Neagra Șarului, județul Suceava, cu privire la faptul că vecinul său nu răspunde la telefon și nici nu a mai ieșit din casă.

 

La fața locului, agenții au aflat că este vorba despre un bărbat de 66 ani, care locuiește singur în comuna Șaru Dornei, județul Suceava.

De aproximativ trei zile acesta nu a mai fost văzut de către vecini și nici nu a mai răspuns apelurilor telefonice ale acestora.

În prezența echipajului de poliție aflat la fața locului, s-a pătruns în locuință încuiată, proprietarul fiind găsit decedat. Conform polițiștilor, acesta nu avea urme de violență pe trup.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare iar polițiștii așteaptă acum raportul medicilor legiști pentru a se stabili cauza decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.