Tânăr înecat într-un iaz, la Dornești, după ce a vrut să se răcorească în apă. Tragedia s-a petrecut duminică după amiază.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit duminică, în jurul orei 14:30, pentru căutarea unei persoane, care a intrat să se răcorească în apă și nu a mai ieșit la suprafață, într-un iaz de pe comunei Dornești.

Cu ajutorul unei bărci pneumatice și cu mijloacele de intervenție din dotare, militarii au recuperat trupul unui bărbat, de 29 de ani, și l-au adus la mal.

Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare însă, din nefericire, acestea nu au avut răspuns, iar tânărul a fost declarat decedat.

Polițiștii au efectuat cercetări în acest caz. A rezultat că tânărul a mers la pescuit împreună cu doi amici. El a consumat băuturi alcoolice în timp ce amicii pescuiau.

La un moment dat, tânărul de 29 de ani s-a dezbrăcat și s-a aruncat în apă pentru a se răcori. I s-a făcut rău în scurt timp și s-a scufundat în apă.

Amicii au sunat o rudă de-a tânărului iar aceasta a cerut ajutor la 112.

Ajunși la fața locului, pompierii din cadrul Detașamentului Rădăuți au reușit identificarea și sustragerea din apă a lui Pelter Gabriel, după aproximativ 20 minute de căutări prin albia iazului.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here