Activitatea Serviciului Permise şi Înmatriculări Suceava se reia de miercuri.

De miercuri se reia activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Tot de miercuri se reia activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine și românești, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Se va relua și activitatea de examinare proba teoretică, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Examinarea la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 3 decembrie 2020.

Candidații care trebuiau să fie examinați în zilele de 26, 27 noiembrie 2020 și 2 decembrie 2020, vor fi reprogramați pentru datele de 24, 30 și 31 decembrie 2020.

Activitatea acestei instituții a fost suspendată în urm adescinderilor efcetuate de DNA și DGA, fiind ridicați și apoi reținuți mai mulți angajați de aici pentru luare de mită, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here