Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, declară că mai periculos decât COVID-ul este Guvernul Orban, numai că românii au la îndemână un vaccin împotriva acestui guvern – votul la alegerile din 6 decembrie.

Ioan Stan a declarat miercuri că președintele și premierul vin în fața românilor doar cu promnisiuni pe care nu le pot onora și vorbesc acum despre un vaccin anti-COVID care nu a fost finalizat și pentru care România nu are condiții de transport și de depozitare.

Senatorul PSD de Suceava concluzionează că PNL vinde iluzii românilor.

Redăm integral declarația de presă a senatorului PSD de Suceava Ioan Stan:

“ Toate datele ne arată că românii văd, simt și înțeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare. Numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, măsurile haotice, dictate doar de interesul politic, lipsa de omenie, toate acestea au demonstrat întregii țări incompetența guvernării PNL-iste.

De aceea, nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis și ale lui Orban. Asta înseamnă că PNL va primi ceea ce merită la vot din partea românilor. Asta pentru că românii vor un Guvern care să limiteze răspândirea acestui virus, românii vorsă-și reia viața. Vor să-și ducă copii la școală, să meargă la piață, să aibă un loc de muncă sigur și o pensie decentă. Adică vor să aibă siguranța zilei de mâine.

Acum, cu Orban și Iohannis, nu au nici o perspectivă. Au doar promisiuni despre cum va fi peste 4 ani, dar nimic pentru azi sau mâine. Pentru a mai câștiga capital electoral, Iohannis și Orban recurg la o strategie detestabilă promițându-le românilor că în cel mai scurt timp, dacă rămân ei la putere, vor aduce vaccinul împotriva Sars-CoV-2 în țară.

Dar fac asta uitând să spună oamenilor că vaccinul nu este încă finalizat. Ba mai mult, din ce știm până acum, respectivul vaccin trebuie ținut la temperaturi de -80 de grade. Or Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu sisteme frigorifice specifice, vitale în asemenea situații, ca să nu mai vorbin despre incapacitatea actuală de a transporta corespunzator acest vaccin, ținând cont de particularitățile pe care le are.

Practic, Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia.

De altfel, această guvernare a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Asta numai ca să poată fura ei mai mult, ignorând că în joc e însăși sănătatea românilor.

Așa că de ce să-i credem că vor găsi soluții eficiente pentru a transporta, depozita și distribui corespunzător acest vaccin? Cu alte cuvinte, Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul. Dar, în cazul lui, românii au la dispoziție un vaccin: votul anti-Orban din 6 decembrie!”

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here