Bărbat amendat după ce a aruncat un pisoi. El a trebuit să plătească  3.000 de lei pentru fapta sa. Acesta a pus animalul într-un sac, l-a dus la câțiva kilometri de casă și l-a aruncat efectiv din mașină. Numai că individul a fost identificat de polițiști pe baza declarațiilor unor locanici și a celor de la Asociația Casa lui Patrocle și apoi a fost amendat pentru fapta sa.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, zilele trecute s-a finalizat verificarile într-o  sesizare făcută de Asociația Casa lui Patrocle. ,,Un ,,om” a abandonat, aruncând dintr-un sac din mersul mașinii, un pisoi la zeci de kilometri de curtea pe care el, animalul, în inocenta sa a crezut-o a fi ,,casa” lui. 3000 de lei este amenda maxima prevazuta de lege. Aceasta este și sancțiunea pe care au aplicat-o polițiștii Postului de Poliție Bunești. Sunt măsuri sanctionatorii normale, sunt pasi spre normalitate,,, a declarat Ionuț Epureanu.
Polițiștii au urmărit evoluția pisoiului care a ajuns în final în grija asociației de protecție a animalelor. El a beneficiat de tratamente medicale, a fost sterilizat, este acum extrem de jucăuș și așteaptă un stăpân și un prieten.
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here