Gheorghe Flutur anunță că s-a aprobat înființarea unui parc industrial lângă Aeroportul Suceava. S-a primit în acest sens aprobarea Autorității Aeronautice Române. Parcul industrial ar urma să funcționeze pe o suprafață de 13 hectare și va fi construit pe scheletul Centrului Economic Bucovina.

”A fost făcut un studiu special de obstacolare adică cel care reglementează regimul de înălțime al construcțiilor din acest parc. Urmează ca Primăriile Dumbrăveni și Salcea să aibă dezbatere publică a acestui PUZ pentru că terenuri din parc sunt și a acestor Primării după care urmează să dăm drumul la procedura de concesionare a terenurilor pe care le avem aici către această instituție a Parcului Bucovina, aprobarea regulamentului de funcționare”, a explicat președintele Consiliului Județean Suceava.

Flutur a spus că deja sunt solicitări din partea unot oameni de afaceri pentru acest parc industrial. Sunt  hale disponibile pentru închiriat dar și terenuri pentru construcția unor spații industriale, Zona este în apropierea Sucevei și beneficiază de toate utilitățile: apă, canalizare, gaze naturale, curent electric.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here