Doi tineri din Vicovu de Jos au gonit cu polițiștii pe urme până când mașina a rămas împotmolită. Urmărirea în trafic a avut lor sâmbătă noapte, în jurul orelor 23.20.

Polițiștii au pus mâna pe doi tineri din Vicovu de Jos după ce au urmărit mașina lor iar aceasta a rămas împotmolită. Polițiștii de la Gălănești au efectuat semnal de oprire pe DN 2 H din localitatea Putna, unui autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare provizorii.

Țoferul nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare iar înainte de trecerea de caleferată de la periferia comunei Putna, a virat brusc la stânga pe un drum comunal, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea autovehiculului pe direcția DN 2 H Putna – DC Putna pe o distanță de aproximativ 4 kilometri.

La un moment dat, autoturismul urmărit a virat la stânga de pe drumul comunal de pe raza comunei Putna, pe un teren arabil. Din cauza teremului accidentat ți a solului umed, mașina fugarilor s-a împotmolit.

Din autoturism au coborât două persoane de sex masculin, care au început să fugă în direcții diferite. S-a procedat la urmărirea pedestră a celor două persoane, iar ceacare s-a coborât de pe partea dreaptă, în calitatede pasager, a fost imobilizată și identificată ca fiind Bogdan Florian, din Vicovu de Jos.

Din declarația pasagerului, a reieșit faptul că la volanul autoturismului era numitul Văduva Marian, din comuna Vicovu de Jos. Verificând seria de șasiu a autoturismului în cauză în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că seria de sașiu nu a fost găsită.

În urma interogării bazei informatizate de date a situației numitului Văduva Marian, a rezultat faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea încirculație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here