Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost transportat la spital în stare de inconștiență și cu arsuri, în urma unui incendiu care s-a produs duminică seară într-un apartament din Câmpulung Moldovenesc.O vecină a simțit miros de fum în scara blocului și a dat alarma.
La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
În apartament s-a pătruns pe ușa găsită închisă dar neasigurată, în interior, din dormitor propagându-se fum provenit de la o aerotermă lăsată în funcțiune lângă materiale textile inflamabile care s-au aprins de la aceasta. Bărbatul de 45 de ani, care locuiește singur, a fost găsit în aceeași cameră, semiconștient. Acesta a fost evacuat din apartament și condus de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor superioare și arsuri ale căilor respiratorii.
Incendiul a fost neutralizat imediat, acesta propagându-se doar în dormitorul apartamentului. Au ars piese de mobilier și materiale textile și s-au degradat de la fum pereții apartamentului. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind „sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materiale textile”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here