medicină legală

Bărbat mort în stradă, pe Bulevardul George Enescu din Suceava. Incidentul s-a petrecut marți dimineață.

Marți, la orele 07:19, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la un bărbat mort în stradă, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, respectiv în apropierea magazinului InterConti.

Apelantul a relatat că a observat o persoană necunoscută ce era întinsă pe jos și părea să nu mai prezinte semne vitale, ulterior echipajul de ambulanță deplasat la fața locului constatând decesul.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, persoana decedată a fost identificată în persoana unui bărbat de 68 de ani, domiciliat în sat Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, județ Suceava.

Persoana a fost identificată în zona special amenajată pentru parcarea autoturismelor de pe bulevardul George Enescu. Acesta suferea de mai multe afecțiuni cardiace și era consumator de alcool.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Trupul a fost preluat de S.C EFEMER S.R.L, urmând a fi depus la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii BIC.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here