Bărbat beat, în stare gravă după ce a suferit două accidente rutiere în câteva ore, în municipiul Suceava. După al doilea accident pietonul rănit  a fost dus direct în sala de operație.
Este vorba despre un pacient de 74 de ani din Suceava, sub influenta bauturilor alcoolice, care duminică a fost rănit în două accidente rutiere, în câteva ore, în ambele el fiind pieton.
Acesta a fost adus prima dată la Spitalul Județean Suceava în jurul orei 13.00, conștient, stabil hemodinamic fiind policontuzionat cu traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco-abdominală.
După ce a primit îngrijiri medicale la Urgențe a plecat cu rețetă, nefiind nevoie de internarea lui.
Numai că bărbatul de 74 de ani a ajuns din nou la UPU Suceava, în cursul serii, tot după ce a fost implicat într-un accident rutier, în zona Inspectoratulului Școlar Suceava.
Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava,  dr. Dan Teodorovici, de această dată rănitul era în stare foarte gravă.
Echipajul SMURD l-a adus politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax (plămân perforat), contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.
 Bătrânul a fost dus direct în sala de operatie de la Neurochirurgie după terminarea investigațiilor la UPU.
Vom reveni cu detalii! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.