foto din arhivă

Botez cu zeci de persoane la Casa Baciu, întrerupt de polițiști. Nu este singura locație în care polițiștii au spart petreceri și au împărțit sancțiuni duminică.

Botez cu zeci de persoane la Casa Baciu, înrerupt de polițiști după o razie, duminică seară. Polițiștii de la Pojorâta, în baza unui Plan de Acțiune Propriu, au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii COVID-19, pe raza comunelor Sadova, Pojorâta și Fundu Moldovei.

Cu această ocazie ei au identificat pe raza comunei Fundu Moldovei, sat Colacu, zona Pârâul Colacului, într-o locație cu destinația spații de cazare aparținând – Casa Baciu Colacu, mai multe persoane care participau la oficierea unei botez. Întrucât în interior se observa organizarea unei mese festive iar numărul persoanelor participante era mare, aproximativ 30, s-a solicitat întreruperea evenimentului. Persoanele prezente au părăsit locația, lucrătorii de poliție rămânând la fața locului până la plecarea tuturor participanților.

Cu ocazia intervenției a fost identificat un tânăr de 26 ani, care a relatat că este tatăl copilului în cinstea căruia este organizată petrecerea și utilizează locația pentru o petrecere privată restrânsă, fără a avea încheiat un contract cu proprietarul. S-a procedat la continuarea verificărilor, stabilindu-se cu certitudine faptul că proprietarul pensiunii i-a permis tânărului să organizeze petrecerea în cauză, în baza unei înțelegeri verbale. Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 lei.

De asemenea, cu ocazia verificărilor au fost identificate pe raza comunei Pojorâta, sat Pojorâta, pe drumul forestier Valea Șurii, într-o locație cu destinația spații de cazare aparținând unei persoane fizice, aproximativ 30-40 de persoane care participau la o petrecere aniversară atât în interiorul cât și în exteriorul locației. Poițiștii au solicitat întreruperea evenimentului. Persoanele prezente au părăsit locația, polițiștii rămânând la fața locului până la plecarea participanților.

Cu ocazia intervenției a fost identificat organizatorul petrecerii, în persoana unui bărbat, care a relatat faptul că își sărbătorește ziua de naștere și a închiriat locația pentru o petrecere privată restrânsă, fără a avea încheiat un contract cu proprietarul acesteia.

Bărbatul de 26 ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here