Muncitor mort după ce mai multe panouri au căzut peste el. Bărbatul amenaja un patinoar în parcarea unui hipermarket. Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11,00.

Muncitor mort, strivit de panouri din PVC cu cadru metal. Bărbatul în vârstă de 38 ani, din Piatra Neamț, este asociat la o mică firmă ce are contract cu un hipermarket din municipiul Suceava pentru a monta mai multe panouri, în vederea amplasării unui patinoar în parcarea hipermarket-ului. Bărbatul, împreună cu ceilalți colegi, au început să descărce materialele necesare, dintr-un camion.

La un moment dat, acesta s-a urcat în semi-remorca autoutilitarei, după care a desfăcut chinga care asigura mai multe panouri din PVC cu cadru metalic, iar ceilalţi colegi le transportau cu braţele până la locul de amplasare.

Într-un moment de neatenţie a victimei, trei panouri din PVC cu cadru metalic care erau sprijinite de peretele semi-remorcii, s-au prăbuşit și au căzut peste bărbatul de 38 de ani,acesta fiind rănit grav în zona capului. La fața locului a ajuns un echipaj de Ambulanță însă bărnatul nu prezenta semne vitale. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă au constatat decesul acestuia, diagnosticându-l cu traumatism cranian frontal sever, cu înfundare și cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate sănătate în muncă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here