Încă de la începuturi, oamenii au fost mereu creaturi sociale, reunindu-se în jurul focului pentru gătit și povești. Astăzi, într-o lume plină de tehnologie, conexiunea umană autentică este rar întâlnită. Totuși, când ne simțim cu adevărat conectați unul cu celălalt? De obicei, aceste momente apar în jurul mâncării delicioase și a focului arzător.

OFYR este un grătar conceput pentru a recrea aceste momente de conexiune autentică. Ideea inițială s-a născut din dorința fondatorului de a transforma gătitul în aer liber dintr-o activitate solitară într-o experiență colectivă. Lansat în Olanda și extins ulterior în peste 80 de țări, OFYR a devenit mai mult decât un simplu grătar – este un întreg concept de stil de viață în aer liber, însoțit de o gamă variată de mobilier de exterior, ustensile și accesorii gratar de înaltă calitate.

Disponibil în oferta PEFOC, acesta nu este un grătar pe lemne obișnuit – este mult mai mult decât atât! Creat în 2015 de către Hans Goossens, acest grătar a câștigat popularitate datorită designului său modern și inovator, care integrează o plită în mijlocul grătarului, permițând gătirea mai multor alimente simultan.

Ideea pentru OFYR a apărut dintr-un concept antic, datând de peste 2000 de ani, în care oamenii găteau pe un disc de piatră rotativ. Dorind să aducă acest concept la nivelul secolului 21, Hans Goossens a folosit oțel inoxidabil și tehnologie modernă pentru a crea un produs care îmbină frumusețea și utilitatea într-un singur grătar de exterior.

Grătarele OFYR utilizează lemnul ca sursă de energie pentru gătit și sunt ideale pentru grădini, parcuri și restaurante, unde oamenii se adună în jurul focului pentru a găti și a socializa.

Ce determină interesul pentru OFYR? Simplitatea sa unică, multifuncționalitatea și designul inedit fac din acest disc gratar un mod nou și plăcut de a găti și de a socializa în aer liber. Versatilitatea sa este evidențiată prin gama largă de rețete pe care le poți pregăti, aducând oamenii împreună în toate cele patru anotimpuri.

Nu doar pasionații de design și mâncare apreciază OFYR. Bucătarii profesioniști din restaurante și hoteluri folosesc aceste grătare pentru a oferi o experiență culinară de neegalat oaspeților lor. De asemenea, sunt ideale pentru evenimente și show cooking.

Pe lângă funcționalitatea sa excepțională, OFYR impresionează și prin aspectul său estetic. Designul său elegant și modern îmbină perfect utilitatea cu frumusețea, transformând orice spațiu exterior într-o oază de eleganță și rafinament. Astfel, OFYR nu este doar un instrument de gătit, ci și un element de design care adaugă valoare și personalitate grădinii sau curții tale.

Adițional, OFYR încurajează interacțiunea și socializarea, oferind un punct focal în aer liber unde oamenii se adună și interacționează în jurul focului. Este locul unde se nasc amintiri de neuitat, unde poveștile sunt împărtășite și unde legăturile se întăresc într-un mod autentic și plin de căldură.

OFYR a devenit popular datorită designului său inovator și capacității de a găti o varietate de alimente, de la carne și pește până la legume. Fiind durabil și ușor de curățat, acest grătar este perfect pentru utilizare în aer liber, indiferent de condițiile meteorologice. De aceea, www.pefoc.ro oferă acest concept unic de grătar alături de alte modele de grătare weber, cuptoare ceramice Big Green Egg sau grătare economide pe cărbuni, toate la prețuri accesibile în România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.