Traficul pe podul provizoriu de la Milișăuți va fi reluat sâmbătă. Anunțul a fost făcut joi de prefectul de Suceava – Alexandru Moldovan.

Acesta a declarat că lucrările de reparații la podul tehnologic peste râul Suceava, în orașul Milișăuți, sunt în plină desfășurare. Constructorul estimează că reluarea traficului se va realiza, cel mai târziu, sâmbătă 17 februarie, orele 11.00.

 

„În același timp, am întreprins demersuri către DRDP Iași și Ministerul Transporturilor în vederea reparării prin balastare cu piatră concasată pe porțiunea de drum în lungime totală de 1087m ce face legătura cu podul tehnologic, calea de acces fiind predată constructorului conform documentației DTAC depusă la Primăria orașului Milisăuți.

Sper ca instituțiile cu responsabilități directe în întreținerea drumurilor naționale să înțeleagă urgența demersurilor noastre, întrucât inclusiv transportul elevilor din orașul Milișăuți, satul Gară, către Școala Gimnazială Milișăuți nu se poate efectua cu respectarea orarului școlar din cauza circulației intense pe varianta ocolitoare disponibilă”, a declarat Alexandru Moldovan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.