Polițist sucevean răpus de COVID la doar 47 de ani. Este vorba despre a gentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar de la Poliția Orașului Dolhasca.

Polițist sucevean răpus de COVID după ce a stat internat o perioadă la Spitalul Județean Suceava și părea că evoluția sa era una favorabilă. Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS Bogdan Bănică, a anunțat decesul pe pagina sa de socializare.

Polițiștul a absolvit în 1993 Școala de Agenți de Poliție Câmpina, avea 47 de ani și era tatăl unei tinere  de 23 de ani.

Agentul fusese internat pe 5 decembrie la Spitalul Județean Suceava, diagnosticat cu Covid. A intrat brusc în stop cardio-respirator luni dimineață, deși părea că starea lui se îmbunătățește.

„De peste 20 de ani de când îl cunosc, nu l-am văzut o singură dată trist sau îngândurat. Era mereu cu zâmbetul pe buze, debordând de viață și de optimism. Totodată, era foarte devotat uniformei albastre și meseriei de polițist. Încă de anul trecut îndeplinea condițiile de pensionare dar a ales să rămână în sistem și să-și slujească în continuare țara.Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, dar și colegilor, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prieten drag”, a postat Bogdan Bănică pe contul său de socializare. 

 

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here