Contrabandistul de țigări din Straja, urmărit în trafic cu focuri de armă, a fost reținut pentru 24 de ore.


În perioada 04-10 iulie, lucrătorii din cadrul SPR 3 Marginea, Poliției Orașului Solca și Postului de Poliție Brodina au desfășurat mai multe activități de urmărire penală în cadrul dosarelor deschise la aceste subunități de poliție, sub îndrumarea și coordonarea procurorilor de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea documentării activității infracționale și luarea măsurilor legale față de bărbatul de 29 ani, din comuna Straja, conducătorul autoturismului marca Audi care a deținut și transportat țigări de proveniență extracomunitară.
Ca urmare a probatoriului administrat de lucrătorii din cadrul SPR 3 Marginea și a activităților complexe efectuate, a rezultat și s-a probat faptul că, în data de 04 iulie, acesta a condus pe DN 2E de pe raza localităților Voitinel, Horodnic de Sus, Marginea și Solca, respectiv DN 17 A Marginea, autoturismul marca Audi A6 în care, a deținut și a transportat cantitatea de 7060 pachete de țigarete de proveniență extracomunitară, bunuri ce trebuiau plasate sub regim vamal. Pe timpul urmăririi polițiștii au tras focuri patru focuri de armă. În timp ce era urmărit de polițiști, tânărul a intrat cu mașina într-o turmă de oi care traversa strada. Imediat după incident, șoferul a abandonat mașina și a fugit de la fața locului pe raza localității Solca.
În cursul zilei de vineri, prin ordonanța organelor de urmărire penală din cadrul SPR 3 Marginea s-a dispus începerea urmării penale față de bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „contrabandă”.
De asemena, prin Ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul SPR 3 Marginea, cu încunoștiințarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea acestuia. Tânărul a fost introdus în arestul din cadrul I.P.J. Suceava, urmând ca sâmbătă, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Oferta SAVCOM 14-20 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here