Carambol cu 5 mașini și un gard pus la pâmânt din cauza unei șoferițe neatente. Accidentul rutier s-a petrecut duminică noapte, la Sucevița.

Duminică, în jurul orelor 00.15, s-a produun carambol pe DN 17A. la Sucevița. În timp ce ieșea cu mașian din curtea unui imobil spre DN 17 A, o femeie de 47 de ani, din comuna Volovăţ, a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe drumul cu prioritate de un localnic de 19 ani.

Din impact autoturismul condus de femeia de 47 de ani a fost proiectat în alte două autoturisme, ambele parcate. Acestea au fost avariate.

De asemenea, din impact, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat o mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 21 de ani din comuna Marginea. După impact mașina tânărului s-a oprit în gardul unui imobil.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto de 47 de ani şi a unui pasager din acelaşi autoturism. Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul bărbatului de 21 de ani și a femeii de 47 de ani şi de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 19 ani.

La spital acestora li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru a se stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs acest carambol.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here