Imprimantele de tip A3 reprezinta o nisa in acest domeniu, deoarece peste 90% dintre imprimantele vandute sunt de tip A4.

Insa, este esential sa intelegeti care va sunt nevoile de printare pentru a alege echipamentul potrivit.

De aceea, in acest articol, echipa PrintingMall.ro va prezinta nevoile pe care le servesc imprimantele A3.

Cu o gama variata de imprimante A3 si diferit tipuri de multifunctionale care utilizeaza formatul A3, aveti cu siguranta de unde alege modelul potrivit.

Asa cum este cazul si pentru o imprimanta A4, echipamentele de printare A3 vin in diferite modele, fiecare putand oferi:

  • Imprimare color sau alb-negru,
  • Doar imprimare sau in cazul unei multifunctionale (poate copia si scana, sau chiar trimite si primi faxuri),
  • Utilizarea tehnologiei laser sau a tehnologiei cu jet de cerneala.

In ceea ce priveste, imprimantele sau multifunctionalele A3, acestea sunt aproape intotdeauna imprimante de birou voluminoase si de sine statatoare.

Principalul obiectiv al acestor echipamente de printare este livrarea unui volum mare de pagini extrem de rapid.

Imprimantele A3 sunt aproape intotdeauna de tip laser sau cu jet de cerneala si sunt utilizate in cea mai mare parte de catre profesionitii din industrii de design.

Ce caracteristici aveti nevoie la o imprimanta A4 sau A3?

Atunci cand alegeti o imprimanta A3 sau o imprimanta A4 va trebui sa va ganditi si la caracteristicile care sunt cele mai importante, deoarece o imprimanta cu multe functii va costa semnificativ mai mult.

Iata cateva intrebari la care sa raspundeti inainte de a alege un echipamente de printare A4 sau A3:

  • Aveti nevoie de o imprimanta A3 sau A4 care sa: imprime, copieze, scaneze si sa trimita faxuri?
  • Aveti nevoie de o imprimanta care sa printeze doar alb-negru sau si color?
  • Aveti nevoie de conectivitate WIFI si copiere sau scanare fata-verso?

De asemenea, daca aveti nevoie de imprimare color de inalta calitate pentru prezentari, atunci specialistii PrintingMall.ro va recomanda sa achizitionati o imprimanta laser color profesionala A3 sau A4.

In acelasi timp, este important sa tineti constant cont de costul pe pagina al imprimantelor inainte de a alege modelul potrivit nevoilor dvs.

S-ar putea sa fiti nevoit sa investiti mai mult in avans in echipamentul de printare, doar pentru a putea obtine costuri de printare mai scazute pe termen lung si costuri de service mai mici.

De asemenea, va trebui sa luati in calcul si costurile aferente achizitilor de consumabile imprimanta – originale sau compatibile.

Daca nu stiti de unde puteti achizitiona astfel de echipamente de printare, puteti intra pe site-ul PrintingMall.ro – un magazin online dedicat vanzarii de echipamente de birou pentru print.

Tot de pe site-ul PrintingMall.ro puteti achizitiona consumabile originale si consumabile compatibile pentru imprimantele A3 sau A4, dar si distrugatoare de documente sau imprimante profesionale si plottere A0 / A1.

In stocul magazinului online PrintingMall.ro puteti gasi echipamente de printare si consumabile de la branduri precum: Konica Minolta, Brother, Canon, Epson, HP, Xerox, Kyocera si multe alte branduri producatoare de imprimante si multifunctionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.