Sucevean de 31 de ani găsit mort în apartamentul său. Descoprirea a fost făcută de tatăl și fratele defunctului, care au venit de la Brașov pentru că tânărul nu răspundea la telefon.

Tânărul locuia împreună cu tatăl său, într-un apartament din municipiul Suceava. Bătrânul însă a plecat la Brașov pentru câteva zile, în vizită la celălalt fiu și pentru a efectua niște investigații medicale.

Duminică, bărbatul l-a sunat pe fiul său rămas la Suceava și l-a felicitat cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere. Luni însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

Speriați, tatăl și fiul de la Brașov, au venit într-un suflet la Suceava. Ei l-au găsit pe tânărul de 31 de ani fără suflare în baia din interiorul apartamentului, fapt pentru care au apelat SNUAU 112.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că ușa de acces în apartament a fost găsită încuiată, cheile de la yală care aparțineau defunctului fiind identificate în interiorul apartamentului. La examinarea vizuală a cadavrului nu au fost observate semne de violență.

În interiorul apartamentului au fost identificate mai multe sticle de băuturi alcoolice, în special vodkă, toate goale, victima fiind cunoscută ca și consumator frecvent de băuturi alcoolice.

S-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here