Familie intoxicată după ce adulți și copii au servit sarmale cu ciuperci în casa unei bătrâne. S-a întâmplat vineri seară, la Crucea, iar peste noapte capul familiei a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Bărbatul de 31 de ani, din Timișoara, a venit la mama sa, în localitatea Crucea, împreună cu soția și cei doi copii minori – de 2 ani și de 8 luni. Toți au fost în vizită la o bunică, mama femeii din Crucea, și acolo au servit masa.

În jurul orei 23.44, acesta a sunat la 112 și a reclamat că atât el cât și familia sa au stări de rău după ce au mâncat sarmale cu ciuperci, iar doi membri ai familiei sunt în stare de inconștiență.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanță, care le-au acordat îngrijiri medicale pentru 6 persoane care se simțeau rău.

Toți cei 6 au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru investigații suplimentare.

Bătrâna care a preparat sarmalele a afirmat faptul că ciupercile au fost culese din pădure în vara anului 2020 de către familia sa.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă” și a fost ridicat recipientul ce conține restul de sarmale neconsumate pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.