Primăria Suceava contribuie financiar la construirea unui Centrului Social destinat victimelor violenței în familie. Este vorba despre centrul care se construiește pe lângă Biserica Sfinții Trei Ierarhi din cartierul sucevean George Enescu.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut anunțul, după ce a participat sâmbătă la slujba religioasă de la Biserica Sfinții Trei Ierarhi. Tot municipalitatea a contribuit financiar la ridicarea acestui lăcaș de cult iar apoi la realizarea picturii interioare.

„Cu ocazia Sărbătorii Sfinților Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, am participat la slujba religioasă la Biserica Sfinții Trei Ierarhi.

Municipalitatea suceveană a contribuit la construirea și pictarea acestei frumoase biserici. De asemenea, suntem parteneri la construirea Centrului Social, o parte din clădire va fi destinată victimelor violenței domestice.

A fost o slujbă înălțătoare!

Ne rugăm Bunului Dumnezeu și Sfinților Trei Ierarhi să ocrotească orașul nostru în această perioadă de pandemie! Doamne ajută-ne”, a explicat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here