polițiști, sursă foto România Liberă

Femeie bătută de sora ei, care i-a furat cartela din telefonul mobil. Incidentul s-a petrecut în satul Soloneț, comuna Todirești.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre o femeie bătută de sora ei, în cursul zilei de miercuri. Aceștia s-au deplasat la fața locului și au constatat că mezina de 45 de ani și-a lovit sora mai mare – în vârstă de 54 de ani, după care i-a sustras acesteia cartela din telefonul mobil.

Victima s-a deplasat la domiciliul mamei sale, pe raza satului Soloneț, pentru a o ajuta la treburile gospodărești. În jurul orei 12.30, în timp ce se afla la gardul ce împrejmuiește locuința, a venit sora sa, care stropit-o cu apă, iar ulterior a lovit-o cu pumnii în zona capului.

De asemenea, sora mai mică a luat telefonul mobil al persoanei vătămate din care a sustras cartela telefonică dar i-a returnat telefonul – astfel încât victima a putut să sune la 112.
În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovirea sau alte violente”și ”furt”, sora bătăușă fiind cercetată de polițiști.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here