Festivitățile de deschidere a noului an școlar vor fi organizate doar în exterior și cu purtarea măștii de protecție. Anunțul a fost făcut de subprefectul județului, Daniel Prorociuc, care a tras atenția directorilor de școli să fie respectate toate normele de prevenire ale infecției cu COVID-19.

În acest sens, marți, 7 septembrie a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava la convocarea Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

Subprefectul județului Suceava, Daniel Prorociuc, a atras atenția asupra respectării întocmai a prevederilor expuse în Ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, insistând ca modul de desfășurare a festivităților de deschidere să se realizeze respectând măsurile expuse în ordin: să fie organizate doar în exterior, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție și fără ca durata acestora să depășească 1,5 ore.

Totodată, conform prevederilor în vigoare, prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, va convoca vineri, 10 septembrie 2021, Comitetul Județean de Urgență al Județului Suceava pentru a emite hotărârea privind scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ pentru reluarea cursurilor după vacanța școlară.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here