Incendiu de la o țigară aruncată aprinsă pe un teren din Suceava. Incendiu a izbucnit pe un teren privat dar amplasat în curtea fostei Fabrici de Încălțăminte Străduința.

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată joi după amiază prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că s-a produs un incendiu pe un teren aparținând unei femei de 54 ani, din comuna Dumbrăveni, teren amplasat în curtea fostei Fabrici de Încălțăminte Străduința din municipiul Suceava.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că o femeie deține un teren cu suprafața de aproximativ 200 mp în incinta fostei fabrici de încălțăminte Străduința, teren pe care a depozitat caroseriile a două autoturisme marca Mercedes Benz E220 și Ford Probe, neînmatriculate, cu destinație de deșeuri metalice (fier vechi).

Joi după amiază vegetația de pe terenul respectiv a luat foc și a afectat caroseriile celor două autoturisme. Incendiul a fost observat de lucrătorii spațiilor comerciale din vecinătate, care au procedat la stingerea incendiului folosind hidranți și stingătoare cu pulbere.

În perioada de lichidare a incendiului, la fața locului a intervenit și un echipaj al I.S.U. Suceava, care au asigurat perimetrul, ocazie u care s-a constatat că sursa probabilă de producere a incendiului a fost : ,,țigară” dispusă în ,,vegetație uscată”.

Valoarea prejudiciului a fost evaluată la suma de aproximativ 500 lei.

Cu excepția celor două caroserii auto, ce nu erau echipate cu motoare sau sursă de alimentare cu energie electrică (baterii), nu s-au constatat alte distrugeri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here