Șofer băut ajuns cu mașina în gard în timp ce fugea de polițiști. S-a întâmplat duminică, în jurul orei 3.00, la Vatra Moldoviței.

Șofer băut ajuns cu mașina în gard în timp ce fugea de polițiștii care au vrut să îl oprească în trafic. Este isprava unui tânăr de 24 de ani, din Vama. Acesta a fost observat circulând cu viteză prin comuna Vatra Moldoviței, la volanul unui BMW.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire șoferului însă acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. Agenții au pornit în urmărirea acestuia pe DJ 176. La un moment dat, pentru a scăpa de urmăritori, fugarul a virat brusc pentru a pătrunde pe un drum lăturalnic. În acel moment, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu un gard din lemn ce împrejmuia un imobil.

În urma impactului, mașina a fost avariată. Șoferul a vrut să fugă numai că a fost prins de către poliţiştii rutieri. Tânărul de 24 de ani, din comuna Vama, emana halenă alcoolică. El a refuzat să fie supus testării cu etilotestul. Șoferul a fost condus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge. La unitatea spitalicească, individul a refuzat categoric prelevarea de mostre biologice.

Tânărul de 24 de ani a fost în final reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here