Liderul Organizației Județene a PSD Suceava, Ioan Stan, a atacat dur discursul lui Gheorghe FLutur de la lansarea în cursa pentru șefia Consiliului Județean Suceava. „În cursul zilei de luni am asistat la depunerea candidaturii pentru Președintia Consiliului Județean Suceava a domnului Gheorghe Flutur. Din păcate pentru suceveni, discursul domniei sale nu s-a făcut remarcat cu nimic nou: doar minciuni, demagogie și promisiuni deșarte. De fapt a fost același discurs cu care ne-a obișnuit în acești 4 ani, în care ne-a vorbit săptămânal despre marile sale proiecte ipotetice, dar nimic despre realizările avute până acum. Și nici nu poate vorbi despre realizări, pentru că nu le-a avut. Au fost 4 ani în care s-a complăcut într-o retorică continuă de campanie care n-a adus nimic bun județului. Sigurul mod în care s-a făcut într-adevăr remarcat a fost apetitul pentru hore, baluri și alte manifestări cu cântec. Asta dacă nu punem la socoteală că a devenit „doctor” peste noapte la începutul epidemiei de Covid -19. Dar vom trece cu vederea această „realizare” cu adevărat remarcabilă”, a declarat miercuri Ioan Stan.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Acesta a remarcat că după 4 ani de mandat al liderului PNL Suceava, nu s-a realizat nici Parcul Industrial al Sucevei promis și nici nu au venit investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia, „care chipurile făceau coadă la ușa lui ca să dea bani județului”.

„Asta e moștenirea lui Gheorghe Flutur după acest mandat. Și continuă cu perseverență și abnegație să-și diversifice portofoliul de minciuni, promițându-le sucevenilor că se va implica în proiecte de infrastructură (autostrăzi, drumuri nationale) care nu depinde de el, sau în proiecte lipsite de realism sau relevanță pentru locuitorii județului nostru. Așa că până la tunelurile prin munți, până la aeroportul de la Floreni, până la tabăra internațională de la Bucșoaia și câte și mai câte imaginate de domnia sa, să aibă în vedere că avem peste 600 de kilometri de drum județean unde nu s-a intervenit nici măcar cu o lucrare de întreținere în ultimii ani, iar aproximativ 300 de kilometri de drum județean au rămas după 4 ani de mandat ai dlui Flutur, neasfaltați. Așa că până să ne ocupăm de autostrăzi cu tuneluri prin munți, haideți mai întâi să terminăm de asfaltat drumurile județene, drumuri comunale, să avem apă, canal și gaz în toate localitățile județului și după, vedem ce mai facem”, a spus Ioan Stan.
Liderul PSD Suceava a explicat că toate realizările se fac prin muncă și cu multă responsabilitate, și nu peste noapte. „Peste noapte, știm de la domnul Flutur că se fac numai diplomele de „doctor”. Numai că doctorii salvează vieți, ori „doctorul” cu pricina nu a făcut nimic altceva decât să omoare peste 200 de suceveni prin incompetența sa. E timpul să-l trimitem acasă”, a încheiat Ioan Stan.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here