Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, îl atacă dur pe Klaus Iohannis, după declarațiile făcute de președinte la conferința de presă de marți seară. „Pentru Iohannis nu au fost suficienți morții de la Piatra Neamț pentru demisia guvernului PNL”, spune Ioan Stan.

Liderul PSD Suceava a criticat dur declarațiile președintelui și faptul că în situația dată acesta a găsit de cuviință să atace încă o dată PSD-ul. Ioan Stan spune că este mai ușor să dai vina pe alții decât să pui osul la treabă. El a amintit și de vaccinarea anti-COVID, declarând că la acest moment România nu are nici măcar infrastructura necesară pentru a transporta și depozita dozele de vaccin. Ioan Stan a vorbit și despre șomeri, despre familii întregi care își duc traiul în sărăcie dar și despre românii care mor în spitale.

Redâm integral declarația de presă a deputatului Ioan Stan:

„Conferința de presă organizată aseară de președintele Klaus Iohannis a fost doar un nou prilej de a ataca cu nesimțire PSD-ul. Mai mult nu poate și nici nu-l duce capul, asta deși temele zilei erau cu adevărat arzătoare și de real interes public.

A vorbit 10 minute despre ipoteticul program național de vaccinare împotriva Covid-19 și în rest doar despre PSD. Iar în cele 10 minute a uitat să specifice că în momentul de față România nici măcar nu are infrastructura logistică necesară pentru a transporta și depozita vaccinul respectiv, în cazul în care acesta va fi produs. Asta pentru că la guvernare este „guvernul lui”, guvernul Iohannis-Orban, guvern care atât a fost în stare să facă timp de un an de zile: nimic. E drept că-i mai ușor să dai vina pe PSD decât să pui osul la treabă, dar oamenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenței voastre!

Bineînțeles că pentru Iohannis nu au fost suficienți morții de la Piatra Neamț pentru demisia guvernului PNL. În viziunea lui „deontologică” această măsură s-a impus numai guvernului PSD.
Pentru demisia cabinetului Orban nu sunt suficienți nici șomerii aruncați în stradă, nici vârstnicii care trăiesc de zi pe mâine, nici copiii și familiile ce-și duc traiul în sărăcie.

Nu ajunge nici economia distrusă, nici generațiile de analfabeți funcțional din cauza „măsurilor” luate în educație și, mai presus de toate, nici românii care mor în spitale pentru că guvernul „românului” Klaus Werner Iohannis s-a ocupat numai de organizarea alegerilor.

Dacă în 2015 a fost vinovat un întreg guvern, acum, pentru același Iohannis, Piatra Neamț a fost doar un „incident”, un GHINION.

Și uite așa, din prea multă „eficiență” liberală, măștile gratuite promise la începutul pandemiei nu au ajuns la persoanele vulnerabile, tabletele promise nu au ajuns la elevi, granturile pentru stimularea economiei, nu au intrat în conturile IMM-urilor.

De asemenea, producătorii sunt nevoiți să vândă în aer liber sau pe trotuare iar vânzările au scăzut cu 40% pentru că au fost speriați consumatorii. Agricultura înregistrează o pierdere de 14% in acest an (după ce a crescut cu 27,5% în anii anteriori), a scăzut cu peste 6% PIB-ul țării și ca bonus, banii europeni, acei 80 de miliarde de euro mult lăudați în primăvară de Iohannis și Orban, sunt blocați.

În aceste condiții considerăm că pentru această țară, GUVERNUL lui s-a dovedit EȘECUL lui, iar EȘECUL lui este GHINIONUL României”.

Oferta SAVCOM 14-20 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here