Ion Lungu dă asigurări că Primăria Suceava nu va fi închisă din cauza focarului de COVID-19 deși deja se lucrează la capacitate redusă.

Șase angajați ai primăriei sunt confirmați cu noul coronavirus, sursa de infecție fiind o salariată de la Serviciul Impozite și Taxe – persoane fizice. Ion Lungu a precizat că au fost testate 30 de persoane în total la Primăria Suceava și la acest moment se așteaptă rezultalele pentru 7 angajați care sunt izolați la domiciliu.

Printre persoanele depistate cu COVID-19 se numără și un inginer IT, care a intrat în contact cu mulți angajați ai Direcției Economice.
Prin urmare, va fi testat și întreg personalul Direcției Economice din cadrul Primăriei Suceava. Edilul a precizat că el nu a intrat în cotact cu cei confirmați cu COVID-19 și că directoare economică a Primăriei Suceava, care este unul din contacți, a fost testată și rezultatul a fost negativ. Ion Lungu declară că nu se pune problema să se închidă Primăria Suceava deoarece oamenii au nevoie să rezolve aici numeroase probleme însă face un apel către subordonați să poarte mască de protecție în timpul serviciului și să respecte normele de distanțare fizică.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here