Telenovelă la Permise Auto Suceava. Și actualul șef a fost ridicat de DNA. E adevărat într-un alt dosar, nu cel al mafiei permiselor auto din județul Suceava.

Inspectorul principal Andrei Viorel Donciu, împuternicit la conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava în urmă cu două săptămâni, a fost ridicat miercuri dimineață de procurori și dus la audieri.

Acesta a activat în Maramureș înainte de a fi detașat la Suceava și acum este audiat într-un dosar de corupție instrumentat de DNA Cluj.

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeşu, este optimist și declară că a declarat că deocamdată Serviciul Permise Auto nu rămâne fără șef și asta deoarece chiar în postura de suspect în dosar Andrei Viorel Donciu poate veni la serviciu.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Cluj efectuează cercetări într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind infracţiuni de corupție și asimilate corupției presupus săvârşite în perioada 2020 – martie 2021.

Andrei Viorel Donciu nu are calitate de suspect sau inculpat în dosar, spun procurorii.

Serviciul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava a rămas fără șefi dar și fără mare parte din angajați după ce DNA Suceava a descins acolo în cadrul unui amplu dosar de corupție ce vizează mafia permiselor auto din județ.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here