Mașină intrată într-un grup de persoane. Un bărbat a fost rănit însă șoferul și-a continuat drumul. Accidentul rutier s-a petrecut joi seară, la Fântânele.

O mașină a intrat într-un grup de persoane care circulau la marginea drumului, la Fântânele. Vinovat este un șofer de 20 ani, din orașul Liteni.

Tânărul conducea autoturismul pe DJ290, pe raza localității Bănești, comuna Fântânele, dinspre Verești către Fântânele și l-a acroșat și accidentat pe un localnic de 24 ani, care se deplasa cu un grup de persoane pe partea carosabilă.

Deși pietonul a fost rănit, șoferul a părăsit locul producerii accidentului rutier. El s-a prezentat ulterior la fața locului, declarând că nu și-a dat seama că a accidentat o persoană.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma investigaţiilor medicale, acesteia i-a fost stabilit diagnosticul: „contuzie genunchi stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea victima accidentului rutier a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here