incendiu mașină, sursă foto Vestea.net

O mașină parcată în curtea casei a luat foc de la o țigară. Incendiu s-a produs la primele ore ale zilei de sâmbătă.

Sâmbătă, la orele 04.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea au fost sesizaţi telefonic de o femeie din Dumbrăveni cu privire la faptul că autoturismul proprietatea familiei, parcat în curtea locuinței, a luat foc.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că incendiul se manifesta violent la autoturismul marca VW Touran, proprietatea soțului apelantei.

Vehiculul era parcat în curtea casei celor doi și ardea ca o torță.

La fața locului au intervenit pompierii voluntari ai SVSU Dumbrăveni cu o autospecială cu apă și pompierii din cadrul ISU Suceava cu o autospecială cu apă, care au lichidat incendiul.

În urma evenimentului s-a produs un prejudiciu de circa 20.000 lei, reprezentând contravaloarea autoturismului marca Volkswagen, model Touran, care a ars în întregime.

Reprezentanții ISU Suceava au stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost jarul sau o scânteie provenită de la o țigară, fără pericol de propagare la  alte bunuri.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că proprietarul mașinii, fiind în stare avansată de ebrietate, a stat în autoturism pentru a asculta muzică, soția și copiii fiind în locuință.

La un moment dat, din cauza stării de ebrietate, acesta a scăpat o țigară aprinsă în zona dintre scaunele din față moment în care a izbucnit incendiul.

Acesta a încercat să stingă focul, suferind astfel o arsură superficială la nivelul gambei drepte, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”distrugere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.