găsit inecat, sursă foto stirile transilvaniei

Pescar mort înecat în condiții suspecte. Bărbatul de 47 de ani a fost găsit fără suflare, în albia pârâului Saca din comuna Boroaia.

Polițiștii de la Vadu Moldovei fac cercetări în cazul unui pescare mort înecat în condiții suspecte pe când era la pescuit pe pârâul Saca, comuna Boroaia. Inițial, mama acestui a anunțat că fiul a dispărut după ce a plecat la pescuit și nu a mai dat nici un semn. Bărbatul era epileptic.

Pescarul a fost dat dispărut sâmbătă după ce mama a sunat la 112. S-au efectuat cerectări însă acesta nu a fost găsit. A fost identificată doar bicicleta cu care bărbatul s-a deplasat la pescuit, fiind rezemată de un copac din liziera de pe partea dreaptă a pârâului Saca, la distanţa de circa 5 metri faţă de apă.

Duminică s-a descoperit cadavrul pescarului, sub liziera de vegetație de pe albia pârâului. Cadavrul a fost găsit căzut cu fața în jos și scufundat în pârâul Saca și sub acesta se afla undița cu care bărbatul pescuia. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere de din culpă și vor să stabilească în ce condiții s-a produs decesul.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here