PSD Suceava aduce un ultim omagiu celui care a fost Mihai Grozavu, membru marcant al partidului și fost președinte al Consiliului Județean Suceava.

Acesta a decedat duminică noapte, la vârtsa de 77 de ani, fiind bolnav.

Redăm integral mesajul transmis de colegii săi din PSD:

”Partidul Social Democrat aduce un ultim omagiu celui care a fost la bine și la greu colegul nostru – Domnul Mihai Grozavu.

Ne-a întristat nespus vestea plecării înainte de vreme a domniei sale, un specialist desăvârșit în ce privește administrația publică locală, un om al consensului asumat și un bun coleg.  

Atât cât a fost printre noi, în toate funcțiile ocupate, fie la nivelul partidului (Vicepreședinte al Organizației Județene – Șef al Departamentului de Administrație Publică ori lider al consilierilor județeni) sau în cadrul administrației publice (Subprefect, Vicepreședinte al Consiliului Județean, Consilier județean) dl. Grozavu ne-a obișnuit mereu cu o abordare calmă și clară a problemelor, cu un discurs fără cusur, mereu bine structurat bazat pe forța argumentului și nu pe argumentul forței, tot ceea ce definește un profesionist desăvârșit.

Ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru el, iar întristatei familii îi transmitem sincere condoleanțe!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.