În municipiul Suceava se pregătește redeschiderea școlilor în scenariul galben. Ion Lungu, primarul Sucevei, a explicat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă online, că în scenariul galben preșcolarii, elevii claselor primare și elevii anilor terminali, vor merge fizic la școală.

Edilul a apreciat că școlile din municipiul Suceava sunt pregătite să primească elevii la cursuri. Primăria Suceava a achitat facturile unităților școlare la dezinfectanți și măști, pentru ca redeschiderea școlilor să se facă în condiții bune.

Ion Lungu face una pel către suceveni să poarte mască de protecție, să respecte distanțarea fizică și regulile minime de igienă pentru ca municipiul Suceava să nu ajungă în scenariul roșu.

Primarul Sucevei a mai anunțat că miercuri dimineață a semnat cu firma Orange România contractul pentru furnizarea a 1.000 de tablete destinate elevilor, pentru derularea cursurilor online. Valoarea contractului este de 820.909 lei.

Inițial licitația organizată de Primăria Suceava a fost câștigată de Vodafone România însă Orange a făcut contestație și a avut câștig de cauză.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here