Șofer prins băut după ce a intrat cu mașina pe contrasens în sensul giratoriu. Incidentul s-a petrecut în municipiul Rădăuți, pe strada 1 mai, la primele ore ale zilei de duminică.

Oatrulă de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, deplasându-se către strada 1 Mai, a observat o mașină pe contrasens în sensul giratoriu care face legătura între străzile 1 Mai-Ion Nistor-Putnei-Piața Unirii.

S-a procedat la blocarea autoturismului în cauză, ocazie cu care, la volan, a fost identificat un rădăuțean de 40 ani, care emana halenă alcoolică, fiind vizibil aflat sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde s-a încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă el a refuzat.

Bărbatul a fost condus la Spitalu Rădăulți în vederea recoltării de probe biologice, loc în care acesta a refuzat să-i fie prelevate probe biologice de sânge, în prezența medicului de gardă.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul de prelevare de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei”.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here