bătaie, sursă foto Viva FM

A sunat la 112 si a cerut ajutor pentru că era bătut de tată.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Frătăuții Noi.

Duminică, la ora 21.12, lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 19 ani, din Frătăuții Noi, cu privire la faptul că a fost agresat de către tatăl său.

Cu ocazia deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 21.00, persoana vătămată, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict spontan cu tatăl său, un bărbat de 45 ani.

Acesta l-a lovit cu palma la nivelul feței, în zona nasului, provocîndu-i o excoriație. Tânărul s-a speriat și a apelat 112.

Cu ocazia audierii persoanei vătămate, în prezenta mamei sale, aceasta a declarat faptul că nu dorește intervenția unei ambulanțe, nu dorește să formuleze plângere împotriva tatălui său și nici nu dorește să se emită ordin de protecție.

A fost identificat tatăl persoanei vătămate, care a declarat faptul că a avut un conflict verbal cu fiul său pe motiv că acesta îi vorbea urât, s-a enervat însă nu l-a lovit.

În cauză a fost completat un formular de evaluare a riscului din care a rezultat faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie” dosarul penal urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Frătăuții Noi.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here