polițiști, sursă foto România Liberă

Superman de Rădăuţi, amendat de poliţişti pentru că nu a respectat carantina şi cercetat pentru loviri şi alte violenţe. Este vorba despre un rădăuţean de etnie rromă care a agresat n tânăr de 22 de ani.

Superman de Rădăuţi a fost dat pe mâna poliţiei pentru agresivitate. Lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 22 ani, din comuma Arbore, despre faptul că a fost lovit de către numitul Drăgan Superman, de 23 ani, din municipiul Rădăuţi.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat apelantul, acesta declarând verbal faptul că în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Arbore, unde locuieşte fără forme legale, Superman a sărit poarta locuinţei, a intrat în casă şi a început să-l lovească.

Victima agresiunii prezenta urme vizibile de violenţă și a declarat verbal faptul că anterior a avut discuţii contradictorii cu Superman şi cu fosta concubină a acestuia.

Şi Superman s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuţi, acesta prezentând mai multe leziuni ca urmare a unei agresiuni.

S-a procedat la verificarea în baza de date a numitului Drăgan Superman, ocazie cu care s-a constatat faptul că faţă de acesta s-a dispus măsura carantinării la domiciliu din data de 08.01.2021, el fiind întors din străinătate. Acesta a declarat în Punctul de Trecere a Frontierei că pe perioada carantinei se va afla în municipiul Rădăuţi.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a numitului Drăgan Superman cu amendă în cuantum de 5.000 lei. De asemenea, prin adresa din 10.01.2021, s-a procedat la înştiinţarea DSP Suceava cu privire la nerespectarea măsurii de carantinare la domiciliu.

I s-a adus la cunoștință apelantului la 112 că poate depune plângere penală cu privire la faptele săvârșite de către Drăgan Superman în termen de 90 de zile de la săvârșirea acestora, fiind totodată îndrumat către SML Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

S-a întocmit în acesr caz dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here