Tânără de 34 de ani, moartă subit în curtea casei. Aceasta a fost găsită inconștientă de către mama sa, care a cerut ajutorul vecinilor.

Tragedia s-a petrecut joi, la Voievodeasa, județul Suceava. Polișiștii de la Marginea au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112, de către un asistent medical de la Serviciul de Ambulanță Suceava cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani, din localitatea Voievodeasa, se află în stop cardio-respirator.

Polițiștii s-au deplsata la fața locului și au demarat cercetări. Femeia de 34 de ani locuia împreuncă cu mama sa, în sat Voievodeasa – comuna Sucevița.

Joi dimineață, tânăra a ieşit din locuinţă şi s-a deplasat către toaleta din curte, moment în care i s-a făcut rău şi s-a probuțit la pământ.

Văzând că fiica nu mai intră în casă, mama a ieșit în curte, ocazie cu care a găsit-o pe aceasta căzută la sol. O vecină a apelat SNUAU 112, solicitând prezenţa unui echipaj medical, după ce mama a strigat după ajutor.

Mama defuncței a declarat faptul că fiica sa era diagnosticată cu retard mental mediu şi tulburare mixtă anxios depresivă.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate leziuni la nivelul corpului.

Cadavrul tinerei a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

În cauză urmează a se efectua cercetări pentru a se stabili cauza exactă a decesului și circumstanțele în care s-a produs acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.