Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, anunță că sunt șanse foarte mari ca în partea a doua a anului să fie licitate lucrările de execuție pentru tronsonul Pașcani-Suceava de pe autostrada A7.

Gheorghe Flutur a precizat că s-au finalizat forajele și citirea rezultatelor în laborator și este pe final procesul de identificare a proprietarilor de teren de pe tronsonul autostrăzii.

 

Va avea loc o dezbatere publică, duypă care se așteaptă Acordul de Mediu. Preșdintele CJ Suceava a discutat despre construcția acestui tronson de autostradă cu ministrul Tranporturilor – Sorin Grindeanu.

 

 

„Suntem deja și la 70 % cu lucrările de proiectare finalizate pe tronsonul Suceava – Siret, foraje, studii geotehnice. Zilele acestea am avut discuții cu Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu și cu directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, și cu toții sunt optimiști în sensul că s-a recuperat mult timp din decalajul de pe celălalt coridor al A7, București – Pașcani, care este mai avansat.

De asemenea, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii a apreciat parteneriatul cu Consiliul Județean Suceava și implicarea noastră zi de zi în această etapă de proiectare a tronsonului de Autostradă Pașcani – Suceava – Siret”, a explicat președintele CJ Suceava.

Acesta a reamintit că în aceste zile coordonează echipa liberală în negocierile completării Programului de Guvernare și are ca priorități, printre altele, continuarea A7 pe bani europeni, pe ruta Pașcani – Suceava – Siret, construcția Centurii Gura Humorului și construirea Drumului Expres Suceava- Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.