polițiști, sursă foto România Liberă

Bărbat beat, scos de polițiști din mâna concubinei, la Rădăuți.

Este vorba despre un bărbat originar din Horodnic de Sus, care a fost scos de polițiști din mâna concubinei după ce a sunat la 112 și a cerut ajutor. Polițiștii de la Rădăuți au fost sesizați prin 112 de acesta cu privire la un scandal pe strada Calea Bucovinei.

La fața locului a fost identificat apelantul, care era în stare vădită de ebrietate, și reclama faptul că a fost agresat fizic de către concubina sa. Acesta prezenta echimoze la nivelul brațului drept și spunea că a fost lovit de către femeie cu un obiect contondent.

Bărbatul a devenit agresiv față de agenți și a refuzat categoric să colaboreze cu organele de poliție. El a refuzat să se deplaseze la sediul Poliției Municipiului Rădăuți pentru a fi întocmite documentele de constatare, printre care și formularul de evaluare a riscului, solicitând doar în mod insistent ca femeia și cei doi copii minori să fie evacuați din locuință de către lucrătorii de poliție.

Ulterior, după câteva ore, individul a revenit cu apel prin SNUAU 112, prin care sesiza aceleași aspecte, iar cu ocazia deplasării la fața locului a manifestat aceeași atitudine necooperantă , motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru apelare abuzivă.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

1 COMENTARIU

  1. ce rost are sa amendezi un betiv? unii nu apeleaza la 112 ca sa nu fie amendati. unii asteapta sa fie de indata serviti ce au apelat. un om poate sa depuna o marturie. doar nebunii cred ce spun sau au pretentia ca altii sa-i creada. justitia e pt. jurati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here