Trei tineri din satul Mironu, comuna Valea Moldovei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea liniștii și ordinii publice”, „încăierare” și „distrugere”.

Miercuri dimineață, polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, sprijiniţi de o grupă S.A.S. din cadrul I.P.J. Suceava, au pus în executare mandatele de aducere emise de Postulde Poliție Valea Moldovei privind pe trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, toți din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Indivizii au fost găsiți la domiciliu și au fost conduși la poliție pentru audieri, în calitate de suspecți privind săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea liniștii și ordinii publice”, „încăierare” și „distrugere”(fapte ce au avut loc în data de 26 ianuarie).

Față de cei trei s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, aceștia fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de joi, suspecții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului în vederea analizării luării unei măsuri privative de libertate.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Valea Moldovei sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tulburarea liniștii și ordinii publice”, „amenințare”, „încăierare” și „distrugere”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here