Tragedie pe raza localității Capu Codrului, vineri dimineață, unde un pescar a murit înecat. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, s-a înecat în apele râului Moldova.
Victima, după declaraţiile martorilor care au anunţat evenimentul, se afla la pescuit şi a vrut să treacă spre celălalt mal, însă a dispărut sub apa adâncă și așa s-a înecat. Oamenii au sunat disperați la 112.
La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentele Fălticeni şi Suceava, cu două bărci pneumatice şi o echipă de scafandri. Echipajele de căutare/salvare au fost completate cu resursele medicale – o ambulanţă SMURD şi una de la Ambulanță. După mai multe ore de căutare, trupul bărbatului înecat a fost recuperat (în jurul orei 12:30) de către unul dintre echipajele cu barcă pneumatică şi a fost adus la mal.
„Din nefericire, timpul îndelungat în care a stat sub apă i-a fost fatal bărbatului, iar după efectuarea protocolului medical, a fost declarat decesul”, a declarat Alin Găleată,purtător de cuvânt ISU Suceava. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here