Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe un teren accidentat și a rămas încarcerat. A fost o misiune dificilă salvarea acestuia din cauză că pompierii au reușit cu greu să ajungă la locul accidentului.

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina, într-o zonă izolată, la Brodina. Accidentul rutier s-a petrecut joi noapte. Pentru a ajunge la locul accidentului, care era inaccesibil autospecialelor pompierilor, cadrele de la ISU au avut nevoie de ajutorul colegilor de la Poliția de Frontieră Brodina. Aceștia, cu un vehicul de teren, au transportat salvatorii și accesoriile aferente, până la mașina răsturnată, pe o distanță de aproximativ cinci kilometri.

La fața locului, pe un teren cu fâneață, loc a fost identificat un autoturism marca Toyota care se afla răsturnat pe partea stângă, iar în interior numitul Iurea Cătălin, de 51 de ani, originar din Galați. Acesta era încarcerat și a fost din autoturism de pompieri. Cum bărbatul era rănit, el a fost transportat cu autospeciala Poliției de Frontieră până la autospeciala SMURD, de unde a fost dus de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți. De acolo a fost transferat la Spitalul JUdețean Suceava.

Din primele cercetări ale polițiștilor, a reieșit că în jurul orelor 23.30, în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei marca Toyota pe un drum amenajat pe terenul cu fânețe, șoferul nu a observat drumul, a urcat o pantă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe o parte, rămânând în autoturism, încarcerat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat la spital recoltarea de probe de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here