Suspecți de furturi, ridicați de mascați după percheziții la Frătăuții Noi. Perchezițiile au fost efectuate în cătunul de rromi Vuliva.

Polițiști de la Rădăuți și Gălănești și lucrători SAS au efectuat vineri percheziții domiciliare în cătunul de rromi Vuliva, de pe raza comunei Frătăuții Noi, în vederea probării activității infracționale a unor suspecți și identificării și recuperării bunurilor date în urmărire.

Cu această ocazie au fost identificați suspecții unor fapte de furt, respectiv Pleșca Alin Florin și Pleșca Emanuel Sergiu, față de care au fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

S-au constituit escorte, iar persoanele reținute au fost conduse la sediul I.P.J. Suceava C.R.A.P. urmând a fi introduse în arest.

A fost probată activitatea infracțională a numiților Pleșca Alin Florin și Pleșca Emanuel Sergiu, ambii din comuna Frătăuții Noi.

Ei sunt autorii unor furturi din locuințe, de pe raza localității Frătăuții Noi. În cauză a fost extinsă urmărirea penală și sub aspectul infracțiunilor de „furt” și „executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here