sursa video: Cromtel TV

Unii trimit nave în spațiu, alții fac poduri și șosele suspendate sau orașe insulare, la Rădăuți, în secolul XXI, se inaugurează liftul din spital.

Și nu oricum… ci în cadru festiv, cu autorități la microfoane și cu transmisiune în direct pe un post TV care papă bani publici din greu!

E clar că nu ne mai putem desprinde de comunism, că am rămas cu sechele grave de pe vremea lui Ceaușescu (dar măcar atunci se inaugurau obiective mai importante), din moment ce la Rădăuți, în cadru oficial și ceremonios, se inaugurează…un lift din spital.

Evenimentul s-a produs vineri, 13 ianuarie, și nu au lipsit autoritățile la cadru, discursuri la microfoane, fețele gânditoare și transmisiunea în direct! Totul…pentru un lift, și nu e glumă, e crudul adevăr!

Clădirea Spitalului Vechi de la Rădăuți a fost dotată cu un ascensor. Nu se putea să nu vină la marea inaugurare primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, medici din cadrul unității sanitare, reprezentanți ai firmei care a proiectat și executat lucrarea dar și televiziunea care să transmită penibilul la TV.

Oficialitățile vorbeau apăsat la microfonul televiziunii care transmitea în direct, că doar a fost un moment important, și chiar s-a punctat că lumea s-a adunat acolo…în ciuda faptului că era data de vineri, 13 (?!).

Bogdan Loghin a vorbit de munca în echipă, de importanța ei și de realizări, ca și cum liftul respectiv ar fi urmat să fie lansat în spațiu!

Acum, mă întreb și eu, nici unul din cei adunați să inaugureze liftul nu s-a simțit penibil, așa, măcar preț de o secundă? 

Alina Iosif 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.