67,74 % dintre angajaţii Primăriei Suceava vor să se vaccineze împotriva COVID-19. Anunţul a fost făcut luni de către viceprimarul Lucian Harşovschi. Acesta a precizat că sunt servicii din cadrul Primăriei Suceava ai căror angajaţi se vor vaccina în procent de sută la sută.

Lucian Harşovschi a declarat că toate persoanele din conducerea Primăriei umează se se vaccineze în cea de a doua etapă de vaccinare, care îmcepe pe 15 ianuarie.

“Conform Strategiei Naționale, ne pregătim pentru etapa a doua de vaccinare – 15 ianuarie.

Motiv pentru care, în cadrul Primăriei municipiului Suceava a fost realizat un sondaj privind intenția de vaccinare. Prin urmare, sunt servicii din cadrul cărora, în procent de 100%, angajații vor să se vaccineze, considerând că este singura modalitate prin care putem elimina virusul din viețile noastre.

Vorbim despre colegii de la: Proiecte Europene, Asociații de Proprietari, Ecologizare, Administrare Străzi, precum și cei de la Transport.

La nivelul întregii primării, majoritatea angajaților vor să se vaccineze, în procent de 67,74 %. De asemenea, întreaga conducere a primăriei se va vaccina, în procent de 100% (primar, viceprimari și secretar general).

Centrele care vor fi amenajate de primărie și în care se vor putea face vaccinările sunt sălile de sport ale: Școlii Gimnaziale Nr. 9 din Obcini, Colegiului Național “Ștefan cel Mare”, Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Burdujeni, Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Ițcani.

La acestea se adaugă un centru de vaccinare în incinta Iulius Mall și bineînțeles, foarte important, Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”.
Responsabili și sănătoși!”, a postat Lucian Harşovschi pe contul său de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.